Om Nina Psykologi

Idag är Nina Psykologi en mottagning som bland annat bedriver psykoterapi för barn och vuxna och utför neuropsykiatriska utredningar. Vi är en digifysisk mottagning och strävar alltid efter att både kunna ta emot besök i våra lokaler i Stockholm men även erbjuda tekniska lösningar så som iKBT, VR, videosamtal osv. Vi tar emot par, grupper, vuxna, barn och ungdomar.

Vi jobbar med unika individer som har individuella behov. Vi söker alltid efter de lösningar och förutsättningar som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vår verksamhet är mångsidig vilket har flera fördelar då vi kan samordna över flera instanser.

Vårt arbete rör människor som på olika sätt och i olika faser i livet behöver stöd och hjälp i livet och vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för de patienter och anhöriga som vi kommer i kontakt med. Vi finns som stöd i fråga om att ta fram utredningar, kontakt med socialförvaltning och sjukvård och så klart mellan patienter och anhöriga. Vi på Nina Psykologi gör alltid vårt yttersta för att kunna kommunicera på ett sätt som våra anhöriga och patienter känner sig trygga med.

Verksamhet och kvalitet
Nina Psykologis verksamhetsledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete, utgår från SOSFS 2011:9, Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete.

Styrelse och ekonomi
Nina Samtalsgruppen AB på allabolag.se

Kontakt

Tack!
Vi kontaktar dig så snart som möjligt.
Du måste fylla i alla fält.