Så här jobbar vi på Nina Samtalsgruppen
1. Kontakt

Inget krav på remiss, hör av dig på
08-684 296 00!

2. Första besöket

Du träffar din terapeut för ett första bedömningssamtal och tillsammans bestämmer ni hur ni ska arbeta och hur många gånger ni ska träffas.

3. Samtal

Terapi antingen i våra lokaler eller över videosamtal!

Tfn tid för bokningar/avbokningar: Måndag-Fredag: 08:30-15:30

08-684 296 00 info@nina.se

Kontakta oss

Barnpsykolog i Stockholm

Professionell barnpsykologi i Stockholm. Vi på Nina tror på att få kontakt och vi tror på personliga och konstruktiva möten. När ditt barn behöver hjälp med att processa någonting traumatiskt eller ni som föräldrar behöver rådgivning kring hur ni ska samtala med ert barn kring vissa svåra ämnen, då finns vi på Nina där för er.

Så arbetar våra barnpsykologer i Stockholm

Att arbeta terapeutiskt med barn och ungdomar skiljer sig på många sätt från hur man kan arbeta med vuxna. Oftast är det också ännu viktigare att barn och ungdomar får rätt psykologisk behandling snabbt för att på så vis undvika eventuell problematik längre fram i tiden.

Psykoterapi

Tillsammans med en kompetent arbetsgrupp bestående av legitimerade psykoterapeuter med olika inriktning (PDT och KBT) driver vi på Nina samtalsgruppen en psykoterapimottagning för privatpersoner, första linjen, företag och organisationer.

Läs mer

Barn- och ungdomspsykiatri

På uppdrag av Hälso- och sjukvårdsnämnden i Stockholms läns landsting erbjuder vi bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa hos barn och ungdomar. Kontakta oss med eller utan remiss!

Läs mer

Neuropsykiatrisk utredning

Misstänker du att dina problem i vardagen orsakas av en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning såsom exempelvis ADHD eller Autism, kan du genomgå en neuropsykiatrisk utredning hos oss.

Läs mer

Par- och familjeterapi

Problem som gör att man söker sig till par- eller familjeterapi kan se ut på olika sätt.

Läs mer

Så får du hjälp

Kontakta oss på telefon så får du ett första bedömningssamtal inom kort.

Har du frågor om hur vi arbetar?

Tveka inte att ta kontakt med oss på Nina om du har några som helst frågor som berör vår verksamhet. Du kan antingen maila eller ringa oss, så ska vi förhoppningsvis kunna hjälpa dig på allra bästa sätt.

Kontakt

Tack!
Vi kontaktar dig så snart som möjligt.
Du måste fylla i alla fält.

Tfn tid för bokningar/avbokningar: Måndag-Fredag: 08:30-15:30

08-684 296 00 info@nina.se

Kontakta oss

"Jag fick information om att jag kunde kontakta Nina Samtalsgruppen direkt för mitt barn, att hjälpen fanns ett samtal bort gjorde oerhört stor skillnad för oss. Fler borde få veta att denna möjlighet finns."

— Christian, 42 år

Vi som jobbar på Samtalsgruppen

Tillsammans med våra psykoterapeuter och organisationskonsulter strävar vi efter att ni ska bli den bästa versionen av er själva

Läs mer

Legitimering och sekretess

En legitimerad psykoterapeut har genomgått en av Socialstyrelsen godkända utbildningar till psykoterapeut. Legitimerade psykoterapeuter har tystnadsplikt. Det du berättar för din terapeut stannar mellan er.

Läs mer

Lediga tjänster

Här annonserar vi ut våra lediga tjänster, samlat för alla våra verksamheter. Kontaktinfo om du har frågor gällande tjänsten finns i respektive annons. 

Läs mer