Tfn tid för bokningar/avbokningar: Måndag-Fredag: 08:30-15:30

08-684 296 00 info@nina.se

Kontakta oss

Chefsstöd Stockholm

Vi på Nina är ett modernt familjeägt bolag som grundades 2008 och vi har vuxit ordentligt sedan dess med över 100 anställda. Vårt fokus har alltid, och kommer alltid att göra, legat på individen; vi är en psykoterapimottagning för både barn och vuxna samtidigt som vi tillhandahåller hemtjänst och hemsjukvård samt förstärkta familjeplaceringar. I och med vårt fokus på individen har vi många hjälpmedel som kan hjälpa både individer och grupper, såsom neuropsykiatriska utredningar, handledning och chefsstöd i Stockholm.

Sedan 2012 är vi en ledande aktör inom psykosocialt stöd samt organisationsutveckling. Hos oss kan ni få hjälp av våra legitimerade psykoterapeuter och organisationskonsulter med allt som berör människans psykiska hälsa.

Hur går vårt chefsstöd i Stockholm till?

För att komma igång och få hjälp av oss krävs det inte speciellt mycket från dig, men det kan vara bra att veta hur det går till – vare sig det handlar om parterapi eller om chefsstöd.

  • Ta kontakt med oss. Vi kräver ingen remiss, utan bara att du ringer oss på 08-684 296 00.
  • Första besöket. Du träffar din terapeut för ett första bedömningssamtal. Ni bestämmer sedan tillsammans hur ni ska arbeta och hur många gånger ni ska träffas.
  • Samtal. Antingen får du terapi i våra lokaler eller över videosamtal.

Vad innebär chefsstöd i Stockholm?

Chefsstöd innebär att ledarna i en organisation får hjälp att uppnå en god organisatorisk hälsa. Detta uppnås genom att erbjuda ledarna verktyg i hur de på bästa sätt ska coacha sina medarbetare. Om ledarna är goda förebilder för sina medarbetare så kommer organisationen ständigt att utvecklas. Vi ser till dina individuella behov som ledare och strävar efter att både din organisation och du själv som ledare ska må bra i vårt arbete. Hos oss kan du som är i behov av det få chefsstöd i Stockholm.

Varför välja oss?

Vi bemöter och bekräftar alla våra patienter och samarbetspartners med ett respektfullt och informativt förhållningssätt. Hör av dig så kommer vi ut och berättar mer för dig – vare sig du är i behov av parterapi, handledning eller chefsstöd.

Psykoterapi

Tillsammans med en kompetent arbetsgrupp bestående av legitimerade psykoterapeuter med olika inriktning (PDT och KBT) driver vi på Nina samtalsgruppen en psykoterapimottagning för privatpersoner, första linjen, företag och organisationer.

Läs mer

Barn- och ungdomspsykiatri

På uppdrag av Hälso- och sjukvårdsnämnden i Stockholms läns landsting erbjuder vi bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa hos barn och ungdomar. Kontakta oss med eller utan remiss!

Läs mer

Neuropsykiatrisk utredning

Misstänker du att dina problem i vardagen orsakas av en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning såsom exempelvis ADHD eller Autism, kan du genomgå en neuropsykiatrisk utredning hos oss.

Läs mer

Par- och familjeterapi

Problem som gör att man söker sig till par- eller familjeterapi kan se ut på olika sätt.

Läs mer

Så får du hjälp

Kontakta oss på telefon så får du ett första samtal inom kort.

Har du frågor om hur vi arbetar?

Tveka inte att ta kontakt med oss på Nina om du har några som helst frågor som berör vår verksamhet. Du kan antingen maila eller ringa oss, så ska vi förhoppningsvis kunna hjälpa dig på allra bästa sätt.

Kontakt

Tack!
Vi kontaktar dig så snart som möjligt.
Du måste fylla i alla fält.

Tfn tid för bokningar/avbokningar: Måndag-Fredag: 08:30-15:30

08-684 296 00 info@nina.se

Kontakta oss

"Jag fick information om att jag kunde kontakta Nina Samtalsgruppen direkt för mitt barn, att hjälpen fanns ett samtal bort gjorde oerhört stor skillnad för oss. Fler borde få veta att denna möjlighet finns."

— Christian, 42 år

Vi som jobbar på Samtalsgruppen

Tillsammans med våra psykoterapeuter och organisationskonsulter strävar vi efter att ni ska bli den bästa versionen av er själva

Läs mer

Legitimering och sekretess

En legitimerad psykoterapeut har genomgått en av Socialstyrelsen godkända utbildningar till psykoterapeut. Legitimerade psykoterapeuter har tystnadsplikt. Det du berättar för din terapeut stannar mellan er.

Läs mer

Lediga tjänster

Här annonserar vi ut våra lediga tjänster, samlat för alla våra verksamheter. Kontaktinfo om du har frågor gällande tjänsten finns i respektive annons. 

Läs mer