Tfn tid för bokningar/avbokningar: Måndag-Fredag: 08:30-15:30

08-684 296 00 info@nina.se

Kontakta oss

Handledning för personalgrupper och socionomer

Vi är Nina – ett modernt familjeägt bolag som har utvecklats med över 100 anställda sedan vi grundades 2008. Vi är Sveriges tydligast profilerade vårdbolag där trygghet och tillgänglighet står i fokus. Liksom individen gör för oss; vårt mål är att ni ska bli ert bästa jag. Vi är en psykoterapimottagning för både barn och vuxna samtidigt som vi tillhandahåller hemtjänst och hemsjukvård och förstärkta familjeplaceringar. Vi erbjuder hemtjänst och hemsjukvård i Uppsala och psykologer och terapi i Stockholm. Det kan handla om allt från spelmissbruk och chefsstöd till handledning för personalgrupp och handledning för dig som socionom.

Vi på Nina bemöter och bekräftar alla våra patienter och samarbetspartners med ett respektfullt och informativt förhållningssätt. Dessutom gäller LOV (lagen om valfrihet) för vår hemtjänst avdelning– vilket är en trygghet för alla inblandade, inte minst för dig som individ.

Våra olika tjänster

Vi erbjuder mer än enbart handledning för socionom och för personalgrupp, då vi är en mångsidig verksamhet. Sedan 2012 är vi dessutom en ledande aktör inom psykosocialt stöd samt organisationsutveckling. Tillsammans med våra legitimerade psykoterapeuter och organisationskonsulter strävar vi efter att undanröja hinder för att möjliggöra ert välmående.
Några av de tjänster du kan få hjälp med av oss är:

 • Hemsjukvård
 • Neuropsykiatriska utredningar
 • Parterapi
 • Handledning
 • Barn- och ungdomspsykiatri (0-17 år)
 • Psykoterapi (vuxna samt barn och ungdomar)
 • Samtalsstöd
 • Neuropsykiatrisk utredning
 • Handledning
 • Chefsstöd
 • Konflikthantering

Hör av er idag för handledning av personalgrupp!

Hör av er redan idag, så kommer vi ut och berättar mer!
Vår personal är välutbildad och kan ge er handledning för personalgrupp och handledning för socionom, samt andra typer av stöd för både individ och grupp.
Vi finns tillgängliga via telefon, mail och kontaktformuläret här på hemsidan. Vi återkopplar så snart vi kan och ser fram emot närmare kontakt med er!

Psykoterapi

Tillsammans med en kompetent arbetsgrupp bestående av legitimerade psykoterapeuter med olika inriktning (PDT och KBT) driver vi på Nina samtalsgruppen en psykoterapimottagning för privatpersoner, första linjen, företag och organisationer.

Läs mer

Barn- och ungdomspsykiatri

På uppdrag av Hälso- och sjukvårdsnämnden i Stockholms läns landsting erbjuder vi bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa hos barn och ungdomar. Kontakta oss med eller utan remiss!

Läs mer

Neuropsykiatrisk utredning

Misstänker du att dina problem i vardagen orsakas av en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning såsom exempelvis ADHD eller Autism, kan du genomgå en neuropsykiatrisk utredning hos oss.

Läs mer

Par- och familjeterapi

Problem som gör att man söker sig till par- eller familjeterapi kan se ut på olika sätt.

Läs mer

Kontakt

Tack!
Vi kontaktar dig så snart som möjligt.
Du måste fylla i alla fält.

Tfn tid för bokningar/avbokningar: Måndag-Fredag: 08:30-15:30

08-684 296 00 info@nina.se

Kontakta oss

"Jag fick information om att jag kunde kontakta Nina Samtalsgruppen direkt för mitt barn, att hjälpen fanns ett samtal bort gjorde oerhört stor skillnad för oss. Fler borde få veta att denna möjlighet finns."

— Christian, 42 år

Vi som jobbar på Samtalsgruppen

Tillsammans med våra psykoterapeuter och organisationskonsulter strävar vi efter att ni ska bli den bästa versionen av er själva

Läs mer

Legitimering och sekretess

En legitimerad psykoterapeut har genomgått en av Socialstyrelsen godkända utbildningar till psykoterapeut. Legitimerade psykoterapeuter har tystnadsplikt. Det du berättar för din terapeut stannar mellan er.

Läs mer

Lediga tjänster

Här annonserar vi ut våra lediga tjänster, samlat för alla våra verksamheter. Kontaktinfo om du har frågor gällande tjänsten finns i respektive annons. 

Läs mer