Så här arbetar vi på Nina med hemsjukvård i Uppsala
Beställning

Vi tar emot en beställning från Uppsala kommun. Självklart har vi även personal som hjälper dig med din ansökan!

Första träff

Vi kommer ut och träffar er för att prata igenom era behov.

Planering

Vi utformar tillsammans en så kallad genomförandeplan efter era behov och önskemål.

Personal

Vi matchar personal efter era behov och önskemål.

Uppföljning

Vi följer kontinuerligt upp och lyssnar på vad mer vi kan göra för dig och dina behov.

Hemsjukvård i Uppsala kommun

Hemsjukvård i Uppsala

Hemsjukvård har du rätt till om du är i behov av sjukvårdsinsatser i mer än 14 dagar, är över 65 år och oförmögen att själv ta dig till vårdcentral eller annan sjukvård. Hemsjukvård ska enligt lag finnas tillgängligt i alla kommuner i Sverige och genom lagen om valfrihet har du som individ rätt att välja din vårdgivare när det kommer till hemsjukvård i Uppsala.

Så fungerar hemsjukvård i Uppsala

Det är vårdcentralen, i samråd med den kommunala hemsjukvården i Uppsala kommun som sätter upp en vårdplan för din hemsjukvård, i denna ingår även en personlig vårdkontakt som du har rätt till som vårdmottagare. Genom hemsjukvård får du som vårdmottagare tillgång till legitimerade sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster och terapeuter.

Hemsjukvård skapar ett bättre välmående hos äldre

Många äldre vill av förklarliga och förståeliga skäl bo kvar i sitt hem. Genom hemsjukvård från Nina görs detta möjligt samtidigt som de äldre får den vård de behöver i vardagen.

Hemtjänst

Många äldre och människor i behov av hjälp föredrar att bo hemma så länge det går men kan behöva hjälp och stöd för att utföra dagliga sysslor och personlig omvårdnad.

Läs mer

Hemsjukvård

Du som har beslut om hemsjukvård får själv välja vem som ska utföra den. Hemsjukvård är något som kan behövas tillfälligt eller under mer permanenta former.

Läs mer

Ledsagning

Att få göra fritidsaktiviteter är viktigt för alla. Om du behöver hjälp med att ta dig till olika aktiviteter utanför hemmet kan du ha rätt till en ledsagare, så kallad ledsagarservice.

Läs mer

Personligt bemötande

Nina arbetar aktivt med att vara ett personligt och tryggt alternativ. Vi är ett familjeföretag och vill att den känslan ska förmedlas till alla våra anställda, brukare och patienter.

Läs mer

Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster.

0736 22 44 68 diana@nina.se

Kontakta oss

Om oss på Nina

Vi är ett familjeföretag som grundades 2008 och vuxit successivt sedan dess till att idag ha cirka 100 anställda inom olika verksamhetsområden. Kärnan i vår verksamhet har alltid varit individen i fokus, någonting som genomsyrar allt vi gör vare sig det handlar om barn & ungdomspsykiatri, familjerådgivning, hemtjänst eller hemsjukvård. Hos oss får man den hjälp som behövs när den behövs och vi är alltid måna om att tillgodose våra brukares önskemål och behov för att kunna skapa långsiktiga resultat.

Allra Bästa Diana! Jag vet inte hur jag skall kunna tacka dig. För mig blev resan ett minne för resten av mitt liv. Fyllt av gamla minnen från mina barn- och ungdomsår. Det blev även en del tårar - förstås. Tack snälla du/er!

— James

Biståndsansökan

Vi hjälper dig gärna med din biståndsansökan, läs mer här om hur det går till.

Läs mer

Vi pratar 12 språk

Vår personal har idag språkkunskaper inom svenska, engelska, kurdiska (sorani och kurmanji), persiska (farsi), dari, ryska, turkiska, arabiska, polska och övriga språk vid behov.

Läs mer

Lediga tjänster

Här annonserar vi ut våra lediga tjänster, samlat för alla våra verksamheter. Kontaktinfo om du har frågor gällande tjänsten finns i respektive annons. 

Läs mer