Om Nina

Nina är ett modernt familjeägt bolag som grundades 2008 och vi är idag över 100 anställda. Kärnan i vår verksamhet har alltid varit och kommer alltid att vara individen i fokus. Idag är vi en psykoterapimottagning för barn och vuxna, tillhandahåller hemtjänst och hemsjukvård och förstärkta familjehemsplaceringar. Vi på Nina bemöter och bekräftar alla våra patienter och samarbetspartners med ett respektfullt och informativt förhållningssätt.

Psykoterapi

Tillsammans med en kompetent arbetsgrupp bestående av legitimerade psykoterapeuter med olika inriktning (PDT och KBT) driver vi på Nina samtalsgruppen en psykoterapimottagning för privatpersoner, första linjen, företag och organisationer.

Läs mer

Hemtjänst

Många äldre och människor i behov av hjälp föredrar att bo hemma så länge det går men kan behöva hjälp och stöd för att utföra dagliga sysslor och personlig omvårdnad.

Läs mer

Vi pratar 12 språk

Vår personal har idag språkkunskaper inom svenska, engelska, kurdiska (sorani och kurmanji), persiska (farsi), dari, ryska, turkiska, arabiska, polska och övriga språk vid behov.

Läs mer

"Tack så mycket för besöket med arbetsterapeuten idag. Kanske kändes det inte så mycket för er men gjorde mycket för mig och betydde mycket så jag kan lösa min vardag själv. Jag är så envis o självständig. Jag är så tacksam."

— Amber

Om oss

Vårt arbete inom alla dessa fält grundar sig i samma princip. Vi jobbar med unika individer som har individuella behov. Vi söker alltid efter de lösningar och förutsättningar som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vår verksamhet är mångsidig vilket har flera fördelar då vi kan samordna över flera instanser.

Vårt arbete rör människor som på olika sätt och i olika faser i livet behöver stöd och hjälp i livet och vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för de brukare, patienter och anhöriga som vi kommer i kontakt med. Vi finns som stöd i fråga om att ta fram utredningar, kontakt med socialförvaltning och sjukvård och så klart mellan patienter och anhöriga. Vi på Nina talar gemensamt över tolv språk och vi gör alltid vårt yttersta för att kunna kommunicera på ett sätt som våra brukare och patienter känner sig trygga med.

Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster.

0704 23 05 10 navid@nina.se

Kontakta oss

Lediga tjänster

Här annonserar vi ut våra lediga tjänster, samlat för alla våra verksamheter. Kontaktinfo om du har frågor gällande tjänsten finns i respektive annons. 

Läs mer

Neuropsykiatrisk utredning

Misstänker du att dina problem i vardagen orsakas av en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning såsom exempelvis ADHD eller Autism, kan du genomgå en neuropsykiatrisk utredning hos oss.

Läs mer

Biståndsansökan

Vi hjälper dig gärna med din biståndsansökan, läs mer här om hur det går till.

Läs mer