Så här jobbar vi på Nina Samtalsgruppen
1. Kontakt

Inget krav på remiss, hör av dig på
08-684 296 00!

2. Första besöket

Du träffar din terapeut för ett första bedömningssamtal och tillsammans bestämmer ni hur ni ska arbeta och hur många gånger ni ska träffas.

3. Samtal

Terapi antingen i våra lokaler eller över videosamtal!

Tfn tid för bokningar/avbokningar: Måndag-Fredag: 08:30-15:30

08-684 296 00 info@nina.se

Kontakta oss

Psykolog Stockholm

Hos oss på Nina kan du få tid utan remiss hos en legitimerad psykolog i Stockholm för bedömning och behandling. Vi arbetar alltid efter vårt motto om individen först och när du söker vård för psykisk ohälsa hos oss på Nina kan du vara säker på att du får bästa möjliga vård.

Vi arbetar alltid under sekretess och med oss får du den behandling som du behöver, vi erbjuder allt från traditionell samtalsterapi till psykoterapi och neuropsykiatriska utredningar.

Så arbetar vi

Allt börjar med en första kontakt, och du behöver inte ha en remiss för att få tid hos oss utan det är bara att höra av sig, antingen via mejl eller telefon. Nästa steg blir att du får träffa en psykolog för ett första bedömningssamtal där ni samtalar om vad du har för behov och bestämmer hur ofta ni ska höras och hur samtalen ska gå till. De faktiska terapisamtalen med din psykolog kan sedan äga rum antingen hos oss på Nina i våra lokaler eller över videosamtal, det är alltid upp till dig som vårdsökande vad som passar dig bäst och känns bäst.

Sök hjälp av psykolog i Stockholm och skapa förändring redan idag

Livet innehåller ibland motgångar, ibland klarar vi av att på egen hand reda ut dessa men ibland blir smärtan och bördan så stor att det kan vara skönt att ta hjälp av en expert. Det är inte heller alltid lätt att veta när man ska söka hjälp, men faktum är att det är aldrig upp till någon annan att besluta om det mående. Hos oss på Nina får du tala ut om dina känslor till en psykolog som lyssnar och kan ge råd kring hur du ska resonera och klara av din vardag. Du kan söka vård hos våra psykologer i Stockholm för bland annat:

 • Krisreaktioner
 • Stress
 • Depression eller långvarig nedstämdhet
 • Olika typer av ångesttillstånd
 • Spelmissbruk

Våra metoder

Vi på Nina har bred kompetens när det kommer till psykologi i Stockholm och våra metoder innefattar bland annat:

 • Kognitiv psykoterapi/KBT
 • ACT
 • Systemisk par- och familjeterapi
 • Psykodynamisk psykoterapi
 • Psykoanalys
 • EMDR (traumabehandling)

Psykoterapi

Tillsammans med en kompetent arbetsgrupp bestående av legitimerade psykoterapeuter med olika inriktning (PDT och KBT) driver vi på Nina samtalsgruppen en psykoterapimottagning för privatpersoner, första linjen, företag och organisationer.

Läs mer

Barn- och ungdomspsykiatri

På uppdrag av Hälso- och sjukvårdsnämnden i Stockholms läns landsting erbjuder vi bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa hos barn och ungdomar. Kontakta oss med eller utan remiss!

Läs mer

Neuropsykiatrisk utredning

Misstänker du att dina problem i vardagen orsakas av en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning såsom exempelvis ADHD eller Autism, kan du genomgå en neuropsykiatrisk utredning hos oss.

Läs mer

Par- och familjeterapi

Problem som gör att man söker sig till par- eller familjeterapi kan se ut på olika sätt.

Läs mer

Så får du hjälp

Kontakta oss på telefon så får du ett första bedömningssamtal inom kort.

Har du frågor om hur vi arbetar?

Tveka inte att ta kontakt med oss på Nina om du har några som helst frågor som berör vår verksamhet. Du kan antingen maila eller ringa oss, så ska vi förhoppningsvis kunna hjälpa dig på allra bästa sätt.

Kontakt

Tack!
Vi kontaktar dig så snart som möjligt.
Du måste fylla i alla fält.

Tfn tid för bokningar/avbokningar: Måndag-Fredag: 08:30-15:30

08-684 296 00 info@nina.se

Kontakta oss

"Jag fick information om att jag kunde kontakta Nina Samtalsgruppen direkt för mitt barn, att hjälpen fanns ett samtal bort gjorde oerhört stor skillnad för oss. Fler borde få veta att denna möjlighet finns."

— Christian, 42 år

Vi som jobbar på Samtalsgruppen

Tillsammans med våra psykoterapeuter och organisationskonsulter strävar vi efter att ni ska bli den bästa versionen av er själva

Läs mer

Legitimering och sekretess

En legitimerad psykoterapeut har genomgått en av Socialstyrelsen godkända utbildningar till psykoterapeut. Legitimerade psykoterapeuter har tystnadsplikt. Det du berättar för din terapeut stannar mellan er.

Läs mer

Lediga tjänster

Här annonserar vi ut våra lediga tjänster, samlat för alla våra verksamheter. Kontaktinfo om du har frågor gällande tjänsten finns i respektive annons. 

Läs mer